Inspiratie Woonvast Makelaars

Ontvang maandelijks het nieuwe woonnieuws van Woonvast Makelaars
Voornaam is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Een geldig e-mailadres is verplicht.

Door op 'Inschrijven' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

Delen via e-mail
Dit veld is verplicht
E-mailadres incorrect
Dit veld is verplicht
E-mailadres incorrect
Dit veld is verplicht

Door op 'Verstuur e-mail' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

Succesvolle start verkoop Paal 2 en 3!

Terug naar overzicht

Dinsdag 20 februari ging de verkoop van start van 23 woningen in Waterdorp Paal 2 en 3!

Zowel paal 2 als 3 hebben iets heel bijzonders te bieden: wonen aan het water! Paal 2 heeft huizen met overtuinen aan het water en een groot deel van de huizen in Paal 3 ligt aan de Laak met zicht op de Laakpolder. Een unieke woonbeleving.

Opnieuw hebben drie architecten de ontwerpen gemaakt van dit keer 23 huizen. Geen huis is gelijk door de architectuurstijl, de details, kleurstelling en ligging. Je hebt de keuze uit een vrijstaand huis, tweekapper, geschakelde tweekapper of vier-onder-een-kapwoning aan het water of in de fraaie dorpsstraat die uitkomt op de Laak. Iedereen heeft een eigen parkeerplaats op de kavel en/of op het gemeenschappelijke binnenterrein. Het groenrijke binnenhof biedt een plek waar ontmoeten centraal staat en kinderen in het verlengde van hun achtertuin veilig buiten kunnen spelen. 

 

Koopprijs vanaf: € 317.500,- v.o.n.


Schrijf je in voor 5 maart 12.00 uur
Je kunt je nu inschrijven voor een woning van Paal 2 en 3. Dit kan via het inschrijfformulier. Geef je voorkeuren aan en lever dit formulier in bij Woonvast Makelaars, Stadsring 139, 3817 BA Amersfoort of mail het naar waterdorp@woonvast.nl.

 

Uiterlijk 7 maart ontvang je bericht of je een woning van jouw voorkeur toegewezen hebt gekregen. Hier kan je alle verkoopdocumentatie downloaden. Dit is natuurlijk ook af te halen bij Woonvast Makelaars.

Relevante link

Website Waterdorp