Inspiratie Woonvast Makelaars

Ontvang maandelijks het nieuwe woonnieuws van Woonvast Makelaars
Voornaam is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Een geldig e-mailadres is verplicht.

Door op 'Inschrijven' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

Delen via e-mail
Dit veld is verplicht
E-mailadres incorrect
Dit veld is verplicht
E-mailadres incorrect
Dit veld is verplicht

Door op 'Verstuur e-mail' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

Stadskeerkring Fase 2 in verkoop!

Terug naar overzicht

Kom woensdag 29 november naar de start verkoop!

De verkoop van de vier stadswoningen en zestien appartementen in Fase 2 van de Stadskeerkring start op 29 november. U bent vanaf 19.00 uur van harte welkom in Klooser aan de Stadsring in Amersfoort om de tekeningen en mogelijkheden te bekijken, voor informatie over de woningen, een gesprek met de makelaar of om de mogelijkheden van een hypotheek te bespreken.

 

Fase 2 van de Stadskeerkring bestaat uit een industrieel vormgegeven gebouw aan de zuidzijde van het terrein. De toegangen tot de woningen bevinden zich langs de groene wandelzone tussen de gebouwen in. De vier ruime stadswoningen die nu beschikbaar komen hebben op de begane grond hun toegang, een woongedeelte dat flexibel is in te delen en een comfortabel terras. Ook de bergingen van de appartementen zijn op de begane grond. Daarboven hebben de stadwoningen een ruime tweede verdieping die op verschillende manier is in te delen. De bovenste drie verdiepingen van het complex bestaan uit de comfortabele appartementen met zicht richting de historische binnenstad.

 

Koopsom vanaf: € 290.000,- v.o.n. 

 

Inschrijven voor de stadswoningen en appartementen kan tot 12 december. Inschrijfformulieren zijn verkrijgbaar bij de start van de verkoop in Klooser op 29 november. Heeft u vragen? Neem dan contact op met Woonvast Makelaars. 

Relevante link

Stadskeerkring