Inspiratie Woonvast Makelaars

Ontvang maandelijks het nieuwe woonnieuws van Woonvast Makelaars
Voornaam is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Een geldig e-mailadres is verplicht.

Door op 'Inschrijven' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

Delen via e-mail
Dit veld is verplicht
E-mailadres incorrect
Dit veld is verplicht
E-mailadres incorrect
Dit veld is verplicht

Door op 'Verstuur e-mail' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

NVM Open Huizen Dag: Welkom!

Terug naar overzicht

Twee keer per jaar organiseert de NVM een Open Huizen Dag. Dit voorjaar vindt de Open Huizen Dag plaats op zaterdag 7 april. Maak tussen 11:00 en 15:00 uur vrijblijvend kennis met de woningen die u altijd al eens van binnen hebt willen bekijken.

Vrijblijvend
Bent u op zoek naar een woning, maar u weet nog niet precies wat u zoekt? Loop tijdens de NVM Open Huizen Dag vrijblijvend binnen bij de deelnemende huizen voor een kijkje in de woning. Een betere manier om u te oriënteren op de huizenmarkt is er niet. U krijgt de kans om op één dag meerdere woningen te bezichtigen voor een optimale vergelijking. Het voordeel van de Open Huizen Dag is dat u helemaal nergens aan vast zit. Alle bezoeken zijn vrijblijvend.

Route
Op dit moment staan er misschien wel meerdere woningen te koop die voldoen aan uw wensen en budget. Om toch alle woningen te kunnen bezichtigen, en daar ook alle tijd voor te hebben, is het handig vooraf een route te bepalen. Op die manier weet u zeker dat u aan het eind van de route daadwerkelijk alle woningen van uw voorkeur heeft bezocht. Vraag Woonvast Makelaars om de deelnemende woningen, zodat u zich van te voren alvast goed kunt inlezen en laten informeren. U kunt de deelnemende woningen ook terugvinden op Funda.

Geslaagd?
Het beste resultaat van de Open Huizen Dag is natuurlijk dat u een woning vindt die volledig bij u in de smaak is gevallen. Mocht dit het geval zijn, laat ons dit weten en wij helpen u graag verder met de vervolgstappen in het kooptraject. Voor meer informatie over de Open Huizen Dag belt u met 033-4221010 of stuurt u een e-mail naar info@woonvast.nl.

De deelnemende huiseigenaren aan de NVM Open Huizen Dag verwelkomen u graag op zaterdag 7 april tussen 11:00 en 15:00 uur.