Inspiratie Woonvast Makelaars

Ontvang maandelijks het nieuwe woonnieuws van Woonvast Makelaars
Voornaam is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Een geldig e-mailadres is verplicht.

Door op 'Inschrijven' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

Delen via e-mail
Dit veld is verplicht
E-mailadres incorrect
Dit veld is verplicht
E-mailadres incorrect
Dit veld is verplicht

Door op 'Verstuur e-mail' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

Nu in verkoop! De Omlijsting

Terug naar overzicht

Inschrijven is mogelijk tot a.s. maandag 16 juli!

De 20 eengezinswoningen van het project De Omlijsting liggen in het zuiden van deelgebied De Bron in de nieuwbouwwijk Vathorst. Deze jongste wijk, aan de noordzijde van Amersfoort, is goed bereikbaar en ligt aan uitvalswegen A1 en A28 enerzijds terwijl anderzijds het historische centrum van Amersfoort op fietsafstand ligt.

 

Deelgebied De Bron is gesitueerd nabij voorzieningen als scholen, winkelcentrum en het BRON-park, met een grote waterplas, avontuurlijke speelplekken en kleinschalige horeca gelegenheid De Kas, waar je gezellig wat kunt eten en drinken.

 

Het project ligt aan de Straat van Gibraltar en omvat 4 twee-onder-één-kapwoningen, 8 hoekwoningen en 8 tussenwoningen. De woonoppervlakten variëren tussen de 129 m² en 142 m².

 

De koopsom van alle woningen, op de 4 twee-onder-één-kapwoningen na, is inclusief diverse meerwerkopties waaronder een aanbouw op de begane grond over de gehele breedte van de woning van 1,2 meter. De tuinen liggen op het Zuiden en grenzen aan een circa 9 meter brede watergang.

 

Koopprijs vanaf: € 319.000,- v.o.n

 

Interesse? Schrijf u dan in voor maandag 16 juli 12.00 uur! De verkooptekeningen en het inschrijfformulier zijn te downloaden op onze website