Inspiratie Woonvast Makelaars

Ontvang maandelijks het nieuwe woonnieuws van Woonvast Makelaars
Voornaam is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Een geldig e-mailadres is verplicht.

Door op 'Inschrijven' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

Delen via e-mail
Dit veld is verplicht
E-mailadres incorrect
Dit veld is verplicht
E-mailadres incorrect
Dit veld is verplicht

Door op 'Verstuur e-mail' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

Nieuwbouw in voorbereiding: De Rondine

Terug naar overzicht

70 woningen aan Het Hogekwartier, Amersfoort. Een uitzicht om van te dromen!

Droom jij ook van zo’n fantastisch uitzicht? Aan de ene kant het Valleikanaal en het weidse landschap en aan de andere kant het gezellige stadscentrum van Amersfoort met de Lange Jan, diverse winkels en gezellige kroegjes. Zo’n vergezicht lijkt misschien vergezocht, maar niets is minder waar. De Rondine is dichterbij dan je denkt!

In de nieuwe wijk Het Hogekwartier verrijst aan de Zwaluwenstraat binnenkort De Rondine. Een stoere woontoren met 70 comfortabele appartementen. Droom jij van één slaapkamer of misschien twee? De penthouses hebben er zelfs drie! Wat jouw woonwensen ook zijn; De Rondine heeft het in huis.

 

Wonen in een dynamische buurt

Jouw toekomstige appartement aan de Zwaluwenstraat is onderdeel van Het Hogekwartier. Deze hippe nieuwe stadswijk in Amersfoort is volop in ontwikkeling. Hier vind je werkelijk alles op loopafstand. Van sportvelden, gyms en winkels tot een gezellig stadspark en de rust en ruimte om te ontspannen.

Jij wordt onderdeel van een zeer dynamische wijk, met een grote diversiteit aan mensen, culturen en voorzieningen. Jouw nieuwe thuis bruist!

 

Houd me op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van dit nieuwbouwproject? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer (033) 422 1010 of stuur een email naar info@woonvast.nl 

 

Relevante link

De Rondine