Inspiratie Woonhuis Financieren

Ontvang maandelijks het nieuwe woonnieuws van Woonhuis Financieren
Voornaam is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Een geldig e-mailadres is verplicht.

Door op 'Inschrijven' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

Delen via e-mail
Dit veld is verplicht
E-mailadres incorrect
Dit veld is verplicht
E-mailadres incorrect
Dit veld is verplicht

Door op 'Verstuur e-mail' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

Naast Woonhuisfinancieren nu ook Woonhuismakelaar!

Terug naar overzicht

Hoe vaak vroegen financieringsklanten ons in het verleden niet naar de mogelijkheid om ze te helpen bij de aan- en verkoop van een woning? Vanaf nu kunnen we deze vraag positief beantwoorden! Woonhuisfinancieren heeft een zusje gekregen. Vanuit onze vestiging in Utrecht zijn we gestart met een nieuwe dienstverleningstak; Woonhuismakelaar! Nieuwe dienstverlening, vertrouwde kwaliteit! Met een nieuw, maar wel heel herkenbaar logo.

Vanaf nu bieden wij klanten naast een financieringsadvies ook aan- en verkoopbegeleiding. Wij onderscheiden ons hierbij door gerichte inzet van sociale media. Bij de verkoop van een woning plaatsen wij deze bijvoorbeeld direct op onze 9 Social Media kanalen met duizenden volgers en niet alleen op de geijkte woonsites als Funda, Jaap en Huislijn. Die media zetten wij natuurlijk ook in voor onze aankoopklanten! Op die manier kan snel een match worden gemaakt. Daarnaast bieden wij scherpe en transparante tarieven en kunnen klanten zelf kiezen of ze full service dienstverlening afnemen, of juist meer zelf doen en daarmee geld besparen. Onze eigen klanten willen we natuurlijk graag kennis laten maken met deze nieuwe dienstverlening. Daarom bieden wij u nu een unieke kennismakingsaanbieding! Indien u voor 1 maart 2018 een opdracht voor aan- of verkoop van een woning bij woonhuismakelaar plaatst ontvangt u eenmalig 20% korting op de totale prijs. Zo kost bijvoorbeeld een gerichte aankoopopdracht nog slechts 1.595.- euro inclusief btw ipv 1995 euro.

Indien u iemand aan wilt dragen voor de dienstverlening mag u deze korting delen, zodat u beiden profiteert. In dat geval betaalt uw kennis voor de aankoopopdracht 1795 euro en ontvangt u zelf 200 euro (beide inclusief btw). Dat is snel verdiend! Uiteraard kennen wij ook kortingen voor klanten die meerdere diensten bij ons afnemen. Kijk hiervoor op onze website  http://www.woonhuismakelaar.nl of bel ons op 0800-1080.

Op de sociale media van Woonhuismakelaar plaatsen wij doorlopend leuke berichten en (kortings-)acties. Volg ons daar ook!

 

Bron