Inspiratie Woonhuis Financieren

Ontvang maandelijks het nieuwe woonnieuws van Woonhuis Financieren
Voornaam is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Een geldig e-mailadres is verplicht.

Door op 'Inschrijven' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

Delen via e-mail
Dit veld is verplicht
E-mailadres incorrect
Dit veld is verplicht
E-mailadres incorrect
Dit veld is verplicht

Door op 'Verstuur e-mail' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

Laat uw kerstoom thuis bezorgen

Terug naar overzicht

We shoppen steeds meer online. Online warenhuizen hebben het druk in de maand december. Ook de boodschappen voor het kerstdiner worden online besteld en aan huis afgeleverd. Dus waarom niet ook de kerstboom aan huis laten bezorgen?

Plannen tijdens feestdagen

Druk, druk, druk. De decembermaanden zouden in het teken moeten staan van gezelligheid, knus samenzijn met familie en vooral lekker genieten. Maar u bent alleen maar bezig met plannen. Wanneer gaan we naar welke familie, wat gaan we eten, wie doet de Sinterklaas- en kerstinkopen? En, o ja, er moet ook nog een kerstboom gekocht worden. De paniek slaat u om het hart. Wanneer moet u dat nu weer doen. Als het zo doorgaat, hebt u op 3 januari 2018 pas tijd om een boom te kopen…

Kerstboom online

Dat kan anders. Natuurlijk is de meest eenvoudige oplossing een kunstboom. Deze kunt u bij wijze van spreken met slingers en al opvouwen en het jaar erop weer uitklappen en neerzetten. Maar u wilt graag een echte boom en de geur van verse dennennaalden ruiken. Dat maakt het kerstgevoel helemaal af. De oplossing is eenvoudig. Bestel uw kerstboom online en ontvang hem per post. Gewoon tussen het bestellen van de Sinterklaas- en kerstcadeaus door, als u toch al online aan het shoppen bent.

Aan huis bezorgd

Tegenwoordig kunt u alles online kopen en bij u thuis laten bezorgen, dus waarom geen kerstboom? Kies tussen verschillende maten en soorten, met of zonder kluit. Er zijn verschillende online aanbieders en bij de meeste geldt zelfs: vandaag besteld is morgen in huis. Gewoon een net eromheen en PostNL bezorgt hem bij u aan huis.

Veel makkelijker dan dit gaat het niet worden. U moet er alleen nog zelf wel ballen en slingers in hangen.