Inspiratie Maison Makelaars

Ontvang maandelijks het nieuwe woningaanbod en woonnieuws van Maison Makelaars
Voornaam is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Een geldig e-mailadres is verplicht.

Door op 'Inschrijven' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

Delen via e-mail
Dit veld is verplicht
E-mailadres incorrect
Dit veld is verplicht
E-mailadres incorrect
Dit veld is verplicht

Door op 'Verstuur e-mail' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

Nieuwe makelaar bij Maison Makelaars

Terug naar overzicht

Vanwege de enorme successen die Maison Makelaars sinds de start op 1 april 2017 heeft behaald en de drukte op de woningmarkt hebben wij besloten om ons team verder uit te breiden.

Wij zijn dan ook zeer verheugd dat met ingang van 1 december 2017 Inge Pelsers ons team komt versterken als makelaar en adviseur. Voor een aantal van jullie zal ze een bekend gezicht zijn omdat ze 26 jaar werkzaam is geweest bij de Rabobank Organisatie waarvan de laatste jaren in ons werkgebied. Hier was zij werkzaam als financieel adviseur particulieren en adviseur Inkomen & Vermogen op de afdeling Private Banking.

Wat haar het meest aanspreekt in de makelaardij is klanten te helpen om hun dromen op het gebied van wonen te realiseren. Een echte toegevoegde waarde kunnen leveren.

Inge is te typeren als een serieuze, gemotiveerde, initiatief nemende en resultaatgerichte teamplayer die de klant centraal zet. “Gedrevenheid bij het adviseren over de woningmarkt in combinatie met alles eruit halen wat erin zit voor de klant maakt dat ik mijn werk met zoveel passie uitvoer” zegt Inge. “Maison Makelaars geeft mij een goed en warm gevoel. Door de open sfeer, het deskundige, enthousiaste team en de betrokkenheid van de medewerkers voelde ik mij hier meteen op mijn plek. Ik werk graag met mensen die dezelfde drive voelen en die de klant centraal stellen en verrassen”. Zij gaat pas met een tevreden gevoel naar huis als de klant ook tevreden is.

Bij het (ver)kopen van een woning komt veel kijken. Door de achtergrond van Inge heeft zij al veel verschillende financiële situaties voorbij zien komen waardoor ze de klant goed kan ondersteunen bij dit traject. Zij weet welke stappen er gezet moeten worden en heeft korte lijntjes met de benodigde adviseurs.

Inge: “Ik kijk er naar uit om als team ons werkgebied nog verder te kunnen verkennen, versterken en verbreden. Heeft u verkoop- of koopplannen of wilt u kennismaken? Neem dan vrijblijvend contact op en ik kijk graag wat ik voor u kan betekenen!

Bel 077 308 2946 of mail naar ph@maisonmakelaars.nl