Ontvang maandelijks het nieuwe woningaanbod en woonnieuws van Maison Makelaars Peel en Maas / Horst ad Maas
Voornaam is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Een geldig e-mailadres is verplicht.

Door op 'Inschrijven' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

Wil jij écht kans maken op een nieuw (t)huis? Meld je huis vandaag nog aan op MATCH jouw woning.

Terug naar nieuwsbrief

Is het zoeken naar je droomhuis een en al frustratie? Dat is ontzettend vervelend. Het biedt je vast geen troost, maar veel mensen zitten in hetzelfde schuitje. Er zijn gewoon te weinig huizen, maar ook de doorstroming laat te wensen over. En aan dat laatste kunnen we met z’n allen iets doen.

Situatie nu
Jij hebt plannen om te verhuizen, maar je wilt eerst een nieuw huis kopen. Logisch. Maar als dat kopen niet vlotjes verloopt, dan blijft jouw bestaande huis dus nog langer onzichtbaar voor anderen. Zonde. Er is een oplossing: MATCH jouw woning.

Nieuwe situatie

Allerlei woningen, die normaal onzichtbaar bleven, komen op dit platform terecht. Rijtjeshuizen. Villa’s. Appartementen. Bungalows. En nog veel meer. Zij en hun eigenaren wachten allemaal op een match made in heaven. 

Een match kan zijn: A koopt het huis van B en B koopt de woning van A. Maar het kan ook zijn dat A het appartement koopt van B. B heeft inmiddels een groot gezin en koopt de villa van C. En C wil gelijkvloers gaan wonen en koopt de bungalow van A. 

Zeer grote kans dat jij op MATCH jouw woning je droomhuis vindt. En dat het huis waarin je nu woont ook trotse nieuwe eigenaren krijgt via het platform. Allebei happy.

Wacht daarom niet en meld je huis nu meteen aan op www.matchjouwwoning.nl.

Hoe het werkt?

•             Jij zet – net als vele anderen – je woning te koop op makelaarssite, de woningsites EN op MATCH jouw woning. 

•             In de advertentie staat duidelijk wat voor huis jij zoekt.

•             Jouw woning is alleen te koop bij een juiste woningmatch.

•             De verkoopprijs staat vast. Dus onderhandelen en overbieden zijn niet aan de orde.       Dit geeft rust. 

•             Zonder veel stress heb jij dadelijk de sleutel van je droomhuis in handen en vier je          een feestje.

 

Meer info? Ga naar www.matchjouwwoning.nl.