Inspiratie Domvast Makelaars

Ontvang maandelijks het nieuwe woningaanbod en woonnieuws van Domvast Makelaars
Voornaam is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Een geldig e-mailadres is verplicht.

Door op 'Inschrijven' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

Delen via e-mail
Dit veld is verplicht
E-mailadres incorrect
Dit veld is verplicht
E-mailadres incorrect
Dit veld is verplicht

Door op 'Verstuur e-mail' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

Uw woning verkopen? Opgeruimd staat netjes!

Terug naar overzicht

Als u eenmaal heeft besloten om uw woning te verkopen, dan kan het u allemaal misschien niets meer schelen. Het is toch veel leuker om over u nieuwe huis na te denken. Niets is minder waar. Domvast Makelaars geeft u 5 tips om uw huis op te ruimen en verkoopklaar te maken.

Tip 1: Zorg voor voldoende opbergruimte

Zonder voldoende bergruimte begint u niets. Te veel meubels maken een ruimte klein en rommelig, dus kies liever voor één ruime kast dan voor allerlei losse kasten, planken en bijzettafels. Door de ruimte onder de kast vrij te laten creëert u ruimte, zet dus geen manden onder een kast. Tijdelijke opslagruimte nodig? Google eens op “tijdelijke opslag”. Er is meestal wel een mogelijkheid bij u in de buurt om uw meubels etc. tijdelijk op te slaan.

Tip 2: Werk kamer voor kamer

Vaak valt er zoveel op te ruimen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Voorkom dit door kamer voor kamer te gaan werken. De slaapkamer is een goede optie om mee te starten.

Tip 3: Gooi dingen weg

Weggooien van spullen gaat mensen vaak aan het hart, toch is dit dé manier van opruimen. Ga na of u kleding de afgelopen twee jaar hebt gedragen. Is dit niet het geval, dan is het zeer waarschijnlijk dat u het ook niet meer zal dragen in de komende tijd. Vraag u bij boeken af of u ze nog een keer zal lezen.

Tip 4: Verdien geld

Spullen die u niet meer verwacht te gebruiken, maar die nog in goede staat zijn, kunt u verkopen. Dankzij verkoopsites op internet kunt u dus zelfs nog geld verdienen door op te ruimen!

Tip 5: Geef alles een vaste plek

Door sleutels, tijdschriften, rekeningen e.d. een vaste plek te geven helpt u uzelf om uw huis ook netjes te houden. Een mooi tijdschriftenrek fleurt een kale muur op, en voorkomt rondslingerende magazines.

Uw woning verkopen en meer tips ontvangen om uw woning optimaal te presenteren? Domvast Makelaars helpt u graag verder. Met kleine aanpassingen kunt u een groots verkoopresultaat bereiken! Bekijk nu onze actie