Contact met Domvast Makelaars

Contact

Dit veld is verplicht
Het opgegeven e-mailadres is niet correct.
Dit veld is verplicht

Door op 'Neem contact op' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

Wie zijn wij

Domvast staat voor kwaliteit. Kwaliteit die zich in de dagelijkse praktijk openbaart in uitstekende dienstverlening en een persoonlijke, betrokken benadering. Met kantoren in Utrecht, De Bilt en Maarssen, zijn we regionaal en lokaal bovendien sterk verankerd. Wij vinden deze lokale verbinding heel belangrijk, omdat het ons in staat stelt optimaal in te spelen op actuele ontwikkelingen en kansen. Ontwikkelingen en kansen die het makelaarschap zo dynamisch en interessant maken, maar die bij onvoldoende kennis en ervaring ook een valkuil kunnen vormen. Wij geloven dan ook niet in ‘doe-het-zelf’ pakketten of uitgeklede diensten, maar opereren nadrukkelijk als full service makelaarskantoor.
Dit betekent dat wij u desgewenst van a tot z alles uit handen nemen en dus compleet ontzorgen. Houdt u net als wij niet van onnodige risico’s, maar wel van maximaal onderhandelingsresultaat, vaste contactpersonen, heldere en eerlijke communicatie, op maat gesneden adviezen en optimale begeleiding? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Domvast is specialist in:
- Aankoopbegeleiding
- Verkoopbegeleiding
- Verhuur
- Beleggingen
- Bedrijfsonroerend goed
- Vastgoed ontwikkelingen

Domvast Makelaars heeft momenteel 45 woningen in de plaatsen Amersfoort, Amsterdam, Bilthoven, Bunnik, Bussum, De Bilt, De Meern, Den Dolder, Houten, Maarssen, Nieuwegein, Utrecht en Vianen.

Vestigingen

UtrechtAmsterdamsestraatweg 5623553 EP Utrecht030-2230231
BilthovenBrandenburgerweg 723721 MK Bilthoven06-47972764
MaarssenBreedstraat 183603 BB Maarssen030-7605060