Ontvang maandelijks het nieuwe woningaanbod en woonnieuws van Domicilie Makelaars
Voornaam is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Een geldig e-mailadres is verplicht.

Door op 'Inschrijven' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

Gelderse Stadstuin fase 2: binnenkort in verkoop

Terug naar nieuwsbrief

Wil jij wonen op een plek omringd door bos en heide én met monumentale kazernepanden in het zicht? Dan is de Gelderse Stadstuin op het World Food Center wellicht wat voor jou. De verkoop van fase 1 is inmiddels gestart en binnenkort start de verkoop van fase 2! Wij vertellen je graag meer over fase 2 van dit mooie plan. 

De Gelderse Stadstuin is het vervolg op het inmiddels uitverkochte De Veluwse Proeftuin. Beide wijken liggen in het World Food Center in Ede. Een geweldige plek omringd door bos en heide én met diverse monumentale kazernepanden in het zicht. Natuur, voedsel en samenzijn spelen hier een hoofdrol. 

Fase 2

In De Gelderse Stadstuin fase 2 komen 30 eengezinswoningen (24 tussen- en hoekwoningen & 6 twee-onder-een-kapwoningen). De woningen staan inmiddels online! Wanneer je je inschrijft voor de nieuwsbrief van het World Food Center ontvang je meer informatie over de start verkoop.

>>Bekijk het woningaanbod<<


Interesse?

Het woningaanbod van fase 2 staat inmiddels online. Je kunt jouw favoriete woning al bekijken en vergelijken. Schrijf je in voor de nieuwsbrief op de projectwebsite en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en de verkoopdatum. 

>> Ga naar de projectwebsite <<
>>Handleiding account aanmaken<<

Meer kans maken op een woning?

Een financieringsverklaring geeft zowel jou als de projectontwikkelaar zekerheid dat de woning van je voorkeur financieel haalbaar is. Heb je jouw financiële situatie nog niet in kaart gebracht? Laat dan kosteloos een financieringsverklaring opmaken door een van onze hypotheekadviseurs. Heb je nog een eigen woning te verkopen? Ter voorbereiding komen we graag bij je langs voor een vrijblijvende waardebepaling om het financiële plaatje compleet te maken.

 

Vragen? Neem contact op met ons nieuwbouwteam: 

0318-693502
nieuwbouw@domicilie.nl