Ontvang maandelijks het nieuwe woningaanbod en woonnieuws van Domicilie Makelaars
Voornaam is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Een geldig e-mailadres is verplicht.

Door op 'Inschrijven' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

Start verkoop Kernhem Scherf 4A in Ede

Terug naar nieuwsbrief

Goed nieuws voor woningzoekers in Ede:  op woensdag 22 december gaan we samen met Roosdom Tijhuis in verkoop met 14 fraaie en duurzame woningen in nieuwbouwplan Kernhem Scherf 4A. Het plan bestaat uit 14 duurzame woningen, waarvan 6 tweekappers en 8 eengezinswoningen.  Ook wonen in deze populaire wijk? Lees dan snel verder!

De woningen

Het aanbod bestaat uit: 

 • Woningmodel Seigneur
  • 6 twee-onder-een-kapwoningen met een zeer royale maatvoering
 • Woningmodel Prestige
  • 8 eengezinswoningen

Deze duurzame woningen worden zeer compleet aangeboden:

 • Inclusief keukencheque;
 • Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk;
 • Gasloos wonen d.m.v. stadsverwarming;
 • Super duurzaam en klaar voor de toekomst: Conform de allerlaatste BENG-eisen*;
 • Geschakelde woningen aan de rand van de wijk of aan een groenzone;
 • Twee-onder-een-kapwoningen met zeer royale maatvoering.


Start verkoop

De verkoop van dit plan start op woensdag 22 december. Alle verkoopdocumentatie en prijzen vind je vanaf het moment start verkoop online op de projectwebsite.

Inschrijven kan vanaf start verkoop tot uiterlijk woensdag 5 januari 12:00 uur met behulp van de button “digitaal inschrijven”, die tijdens de inschrijftermijn op de projectwebsite website te vinden is. Na de sluitingsdatum zullen de woningen worden toegewezen aan de gelukkigen.

In het eerste kwartaal van 2022 gaan wij ook in verkoop met 33 woningen in Ede Kernhem Scherf 2.  Bekijk het aanbod van Scherf 2


Meer kans maken op een woning?

Wil je meer kans maken op de toewijzing van een nieuwbouwwoning? Laat dan een financieringsverklaring opmaken. Deze verklaring geeft zowel jou als de projectontwikkelaar zekerheid dat je de woning kunt betalen. Heb je je financiële situatie nog niet in kaart gebracht, laat die dan kosteloos opmaken door een van onze hypotheekadviseurs!

Meld je als belangstellende aan via de projectwebsite door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen! Of volg het project via Facebook.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met ons nieuwbouwteam:
nieuwbouw@domicilie.nl
0318-693502

 

* BENG is een afkorting voor Bijna Energie Neutraal Gebouw en geeft aan hoe energiezuinig jouw woning is. Het Bouwbesluit stelt vast hoe energiezuinig nieuwbouwwoningen moeten zijn. Deze woningen worden gebouwd conform de allerlaatste BENG-eisen.