Ontvang maandelijks het nieuwe woningaanbod en woonnieuws van Domicilie Makelaars
Voornaam is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Een geldig e-mailadres is verplicht.

Door op 'Inschrijven' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

Wonen met karakter

Terug naar nieuwsbrief

Meer grond bij de woning en dichter bij het centrum wonen, dat waren de wensen van Herrold en Lisette Daling. Nadat ze ruim 4,5 jaar aan de Lagewoud 27 in Ede hebben gewoond, zijn ze verhuisd naar de Slijpkruikweg 59. Herrold en Lisette kijken positief terug op de periode van aankopen, verkopen en verhuizen.  Hoe alles precies verlopen is, lees je hier.

Een terugblik

“In april 2017 is de Lagewoud 27 opgeleverd. Toen zijn wij daar gelijk gaan wonen. De ligging in de autovrije straat sprak ons erg aan. Ook de stijl waarin het project (Hof van Kernhem) is gebouwd, vonden we erg mooi. Een ‘moderne jaren 30-stijl’ van de buitenkant en van binnen verrassend ruim en modern. 

Omdat we meer grond om onze woning wensten en dichter bij het centrum wilden wonen, zijn we op zoek gegaan naar een andere woning. Daarvoor hebben we Domicilie ingeschakeld en zo vonden we onze droomwoning. We zijn uitgekomen bij een vrijstaande jaren 30-woning met een grote tuin, grote ramen en een balkenplafond. Deze woning heeft echt karakter. Geen enkele ruimte is ongezellig (ja oké, de kelder misschien, maar daar hoeven we niet te zitten). Daarnaast steken we de N224 over en lopen we middenin het bos. Genieten dus!

De verhuizing verliep erg soepel. Omdat we eerst een maand gingen klussen, hebben we in die maand zelf alle kleine spullen al met de auto verhuisd. Voor de grote spullen hebben we een verhuisbedrijf in de arm genomen. Met een halve dag waren we over en stond alles in het nieuwe huis op zijn plek. Dat maakte dat we ons al erg snel thuis voelden.”

De keuze voor Domicilie

“Domicilie heeft ons geholpen met de aankoop van onze nieuwe woning en daarna met de verkoop van onze oude woning. Waarom we voor Domicilie gekozen hebben? Nick de Boer kennen we al jaren, dus dat was een kwestie van gunnen. Daarnaast speelt het ook mee dat Domicilie een goede naam heeft.

We hebben de korte lijnen en snelheid enorm gewaardeerd. Realistisch en goed aanvoelend. Zowel Nick als Dennis hebben daarin een topprestatie geleverd, maar ook de mensen op kantoor die op de achtergrond enorm veel werk hebben verzet qua klaarmaken brochure, de social media campagnes en de afstemming en coördinatie. We zijn door hen altijd prettig geholpen en te woord gestaan. De verkoop ging enorm snel en over de opbrengst zijn we erg tevreden.”

Tips van de Dalings

“Zet een zoekfunctie aan bij makelaars, dan krijg je nét voor Funda uit een melding wat het verschil kan maken of je wel of niet kunt komen bezichtigen. Daarnaast raden wij (in deze gekke tijd) echt een aankoopmakelaar aan. Domicilie heeft ons perfect geholpen en tips gegeven die wij van tevoren niet hadden kunnen bedenken. We durven wel te stellen dat dankzij deze aankoop-bemiddeling, wij de woning van onze dromen hebben kunnen kopen!”

“Voor mensen die nog twijfelen met welke makelaar ze in zee willen gaan (en nee, we hebben geen aandelen); Domicilie is echt een keus waar je geen spijt van gaat krijgen! Dikke aanrader!”

De cijfers op een rij

Lokale marktkennis: 10
Deskundigheid: 10
Service en begeleiding: 10
Prijs/kwaliteit: 10

Lisette: “Ik kan er geen lagere cijfers van maken!”

We wensen Herrold en Lisette heel veel woonplezier op hun nieuwe plek!

>> Lees alle beoordelingen van onze klanten <<

VERKOCHT: Lagewoud 27, Ede