Ontvang maandelijks het nieuwe aanbod en nieuws van Domicilie Bedrijfshuisvesting B.V.
Voornaam is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Een geldig e-mailadres is verplicht.

Door op 'Inschrijven' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

Delen via e-mail
Dit veld is verplicht
E-mailadres incorrect
Dit veld is verplicht
E-mailadres incorrect
Dit veld is verplicht

Door op 'Verstuur e-mail' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

Nieuwe makelaar en taxateur bedrijfsmatig vastgoed

Terug naar nieuwsbrief

Met plezier stellen wij ons nieuwe teamlid Peter Lodders aan u voor. Peter is sinds half mei bij ons actief als Register Makelaar en Taxateur. Vanuit ons kantoor in Nijkerk houdt hij zich voornamelijk bezig met het taxeren, verkopen/aankopen en verhuren van zakelijk vastgoed voor bedrijven, banken, beleggers en overige instellingen in de regio. Ook voor agrarisch vastgoed en woningen kunt u bij hem terecht.

"Na jaren een akkerbouwbedrijf te hebben gerund, ben ik in 2008 actief geworden in de makelaardij, waarbij ik voor zowel agrarisch, wonen als zakelijk vastgoed de certificeringen behaald heb. Ik woon in Flevoland samen met mijn vrouw en twee kinderen. Het leukste aan dit werk vind ik het contact met de mensen en de vele verschillende verhalen achter het onroerend goed. Als u een keer kennis wil maken, bel of mail mij dan gerust voor een afspraak!"

Taxatie nodig?

Als gecertificeerd taxateur bedrijfsmatig vastgoed zorgt Peter ervoor dat u een deskundig en goed onderbouwd taxatierapport in handen krijgt dat aan alle kwaliteitseisen voldoet. Neem vrijblijvend contact op:

085-06 700 70
info@domiciliebhv.nl

Nieuwe (bedrijfs)makelaar en taxateur: Peter Lodders