Inspiratie Beste Prijs Makelaars - De OpbodMakelaar

Ontvang maandelijks het nieuwe woningaanbod en woonnieuws van Beste Prijs Makelaars - De OpbodMakelaar
Voornaam is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Een geldig e-mailadres is verplicht.

Door op 'Inschrijven' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

Delen via e-mail
Dit veld is verplicht
E-mailadres incorrect
Dit veld is verplicht
E-mailadres incorrect
Dit veld is verplicht

Door op 'Verstuur e-mail' te klikken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

5 jarig jubileum Danny Pellegrom

Terug naar overzicht

Het is inmiddels al weer 5 jaar dat onze 1e franchisenemer Danny Pellegrom is gestart bij De OpbodMakelaar vanuit zijn woonplaats in Elst.

Danny was eerst hypotheekadviseur daarna makelaar in loondienst en tijdens zijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging kwam hij dit concept tegen op internet.

Nieuw concept verkopen per Opbod

“Ik was op zoek naar een nieuw concept in de makelaardij, het was crisis in de woningmarkt en het traditionele werkte niet meer. Een full-service concept met verkopen per opbod met een transparante biedingsmodule op de eigen website was en is nog steeds uniek. Overigens zie je dat juist nu in een volledig gewijzigde woningmarkt, dat het verkopen per opbod ook nu heel goed werkt”, vertelt de 47-jarige Danny.

Jubileum

Tijdens de laatste landelijke meeting is Danny door de directie van Beste Prijs Makelaars – De OpbodMakelaar in het zonnetje gezet om zijn 5 jarig jubileum te vieren. De gedrevenheid, het enthousiasme en de creativiteit van Danny werden genoemd en de wederzijdse wens is uitgesproken om nog lang met elkaar samen te werken. Natuurlijk werd dit ook beloond met een mooi persoonlijk cadeau van Danny.

24 jaar ervaring, en elke dag is nog steeds anders

Zelfs na 24 jaar blijft het een prachtig vak, elke dag is anders, elke woning en elke klant is anders…dat maakt het vak ook zo interessant. Wanneer iedereen goed geholpen is en beide partijen verder kunnen gaan met een nieuwe fase in hun leven, dan rij ik als blij en tevreden man weg bij de notaris na overdracht van een woning...” Aldus Danny en als laatste vervolgt hij “En niet te vergeten de woningmarkt blijft veranderen waardoor je zelf ook nooit kan blijven stilstaan, je moet daarop kunnen inspringen, hetgeen wij doen met het hele team van Beste Prijs Makelaars – De OpbodMakelaar.”